Кафедра початкової освіти провела захід “Ехо поколінь: зберігаємо традиції” з нагоди святкування 110-річчя Університету

11 квітня 2024 року з нагоди святкування 110-річчя Університету   кафедра початкової освіти провела захід “Ехо поколінь: зберігаємо традиції”, що був покликаний зберегти тяглість факультетських традицій та познайомити здобувачів вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта з ретроспективою створення атрибутів факультету: емблемою та гімном факультету. 

З вітальним словом до учасників заходу звернулася ректорка Університету Марина Гриньова, яка наголосила на важливості збереження та примноження традицій славного ПНПУ імені В. Г. Короленка як Альма-матері для багатьох поколінь освітян. Випускниця факультету підготовки вчителів початкових класів, а нині завідувачка кафедри початкової освіти, докторка педагогічних наук, професорка Ольга Федій поділилася власними спогадами про студентське життя та закцентувала увагу присутніх на актуальності продовження традицій як запоруки гідного становлення майбутніх вчителів.  Своєрідним ехом поколінь  стали виступи двох деканів факультету, професорів Наталії  Карапузової та Наталії Сулаєвої – справжніх берегинь багаторічних традицій та духовних надбань факультету. 

Почесними гостями заходу були автори гімну факультету Роман Павлюк та Руслан Білишко, розробник емблеми Віктор Бабенко, перша виконавиця гімну Наталія Златопольська.

Дотримуючись традиції наприкінці заходу декан, викладачі та здобувачі вищої освіти разом заспівали гімн факультету педагогічної та мистецької освіти, що ще раз засвідчило: 

«Наш факультет, мов сонце у  долонях,  

Що  світлом  і  теплом нас зігріва. 

Наш  факультет  науки  і  любові. 

І  кращого  за  тебе  не бува»

You may also like...