На кафедрі початкової освіти була проведена підсумкова конференція звиробничої педагогічної практики в ЗЗСО для здобувачів ОС «магістр».

Для захисту результатів практики було створено відповідні комісії (по денній і заочній формах навчання), до складу яких входили завідувач кафедри, професор Федій О.А., факультетський керівник практики, доцент Починок Є.А., доценти Гібалова Н.В., Процай Л.П., Власенко Н.В., Палеха О.М., асистент Осадча О.Ф..

Бази виробничої практики створили реальні можливості для проведення експериментальних досліджень магістрантів. То ж під час захисту практиканти ділилися корисним досвідом щодо педагогічної діяльності у початковій школі та щодо роботи над науковими дослідженнями. Емпірично-пошукова діяльність здобувачів освіти у процесі виробничої практики полягала в професійній апробації авторських наукових гіпотез, в організації, зборі та аналізі актуальних статистичних даних, у вивченні якості освітніх та управлінських процесів ЗЗСО тощо. Учасники конференції обмінялися враженнями та підсумували результати роботи студентів-практикантів. Програму виробничої педагогічної практики виконано вчасно і в повному обсязі.

You may also like...